Bygga hus är en dröm

Tjenixen alla läsare i Gävle, idag ska vi prata lite om nyproduktion av hus. Men innan vi gör det så vill jag bara hälsa er välkomna hit till bloggen. Jag hoppas att alla har haft en trevlig helg och att ni har fått en fin start på veckan. Själv har jag haft turen att vara ledig idag, vilket faktiskt känns väldigt bra.

Nej nu har det blivit dags att gå in lite mer på nyproduktion. Att bo i ett hus där man själv har fått vara med och bestämma hur det ska se ut, tror jag många av oss drömmer om. För vissa av oss kanske den drömmen blir verklighet, medan andra av oss kanske hittar det perfekta hemmet som redan står färdigbyggt. Jag vet också att vissa inte riktigt bryr sig så mycket om hur dom bor, utan värdera andra saker istället och det kan jag absolut förstå. Sen är jag en person som med åren börjat tycka att det är väldigt viktigt hur jag bor och det är antagligen därför som jag nu starkt överväger att anlita en byggfirma för en nyproduktion.

Tidigare var läget och allt runtomkring viktigare, jag bodde hellre lite halvtaskigt men centralt än jättefint och lite längre bort. Men som ni märkt så kan det ändra sig. Jag vill verkligen få en nyproduktion och det finns så många roliga idéer som jag har i mitt huvud, men de hinner jag tyvärr inte dela med mig av i det här inlägget utan det får vi ta nästa gång. Något som jag väldigt gärna vill ha är högt i tak, det är nästan ett krav. Nu får ni alla ha en fortsatt fin måndag. Vi hörs här på bloggen snart igen hoppas jag, men fram tills dess får ni ha det så bra! Tack och hej!