Strama upp slapp hud

Plasma pen är, som namnet antyder, en pennformad apparat som avger ett ljus som kallas plasma och som kan avlägsna hår och öppna porer. Denna typ av skönhetsbehandling har blivit allt mer populär. Därför är det inga som helst problem att hitta ett företag som erbjuder plasma pen i Borås när det är intressant.

Denna revolutionerande behandling har godkänts av FDA (Food and Drug Administration). Plasma pen använder radiofrekvenser för att skapa plasma och fungerar genom att avge kortvågiga radiofrekvenser (SWRF) i huden.

Apparaten avger också koldioxidpartiklar vid höga temperaturer för att exfoliera döda hudceller och lösa upp smuts, så att du får en mjukare och slätare hud.

Dessa behandlingar utförs med hjälp av en elektriskt ledande handhållen sondspets. Den rör inte ens vid din hud, utan löper istället längs kroppens yta och tar bort pormaskar, se mer om laserhårborttagning.

De vanligaste områdena där plasma pen används är ansikte, hals, armar, ben och bikiniområden. Med det här verktyget kan du också öppna porerna innan du applicerar smink.

Det är mycket viktigt att välja rätt bland alla skönhetsbehandlingar som finns tillgängliga. Detta eftersom många företag säljer produkter av låg kvalitet som kan skada din hud, se därför till att kolla upp företaget du tänker vända dig till innan.

Innan du gör ett köp är det också viktigt att ta reda på om det finns några biverkningar av plasma pen. Biverkningarna är små, men de kan förekomma efter en behandling. En viss svullnad i huden kan uppstå, det kan också klia och ömma. FDA har godkänt denna behandling som säker för personer med frisk hud som genomgår normal fysisk aktivitet.

Faktum är att det här verktyget till en början endast användes på läkarmottagningar och dermatologikontor, men nu blir det mer populärt än någonsin. Detta medför en större tillgänglighet för oss människor. Som sagt, om du vill gå på plasma pen i Borås kan du smidigt hitta ett företag som kan hjälpa dig på bästa sätt.