Livscoachning som för dig framåt

Vi har alla varit där. När vi känner oss omotiverade att göra det som livet ställer till med. Det är ett mycket vanligt problem. Därför finns det många som arbetar för att hjälpa dig när du sitter i just den sitsen. Du kan bland annat få hjälp genom samtal i Krokom.

Tänk dig att du vaknar på morgonen med en lista över saker som måste göras men på något sätt säger din kropp nej. Jag vet inte hur det är med dig, men min kropp övertygar mig ofta att ta en tupplur i stället. Och det är inte så att jag får ut något av detta eftersom jag inte känner mig bättre efteråt, nej – tvärtom faktiskt! Efter att ha tagit en tupplur eller gett efter för vad min kropp säger till mig känner jag mig ännu tröttare än tidigare. Det är här coachningen kommer in i bilden.

En livscoach kommer att kunna hjälpa dig att ta dig ur följande situationer:

– Du känner dig omotiverad.

– Du gör inte de framsteg som du trodde att du skulle göra.

– Du vaknar trött på morgonen och vet inte varför.

Det är svårt att peka ut den exakta orsaken som orsakar allt detta, men det kan definitivt hjälpa om någon finns där för att lyssna på dina tankar och känslor utan att döma dig. Det kan kännas konstigt i början eftersom människor runt omkring ofta försöker hjälpa till genom att berätta vad de tror är fel med dig – vilket inte alls är till någon hjälp!

En bra coach gör inte det. De kommer istället att visa dig hur du kan ändra ditt perspektiv på saker och ting så att lycka blir lättare att uppnå. Om något liknande som coachning intresserar dig kan livscoaching genom samtal i Krokom vara helt rätt för dig. Det kan vara värt att testa.